Secondhandvedhæng i Guld - Hvidguld og m. Diamanter.

Kategorier
Kategorier

Viser 1–20 af 43 resultater

Beskrivelse af Secondhandvedhæng i Guld - Hvidguld og m. Diamanter.

Charlotts Diamonds Secondhand Vedhæng er vedhæng i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat guld og hvidguld, med og uden diamanter, som er opkøbt i restpartier, som udstillings modeller, div. arvestykker, eller er private smykker, hvilket er med til at holde prisen nede. Det gør samtidig at jeg desværre ikke har mulighed for at bestille i andre størrelser eller variationer, men sikre til gengæld at man næsten altid er garanteret Et unikt vedhæng.

Ved køb af et af mine secondhand vedhæng, får du et vedhæng som er i virkelig god stand, Mange fremtræder faktisk næsten som nye, og de er alle i virkelig god håndværksmæssig kvalitet.

Her får du et vedhæng som skiller sig ud fra mængden, og hvor du har muligheden for at lade vedhænget identificerer dig, give det nyt liv, og bære et vedhæng som du højst sandsynligt ikke ser andre med. !!!

Diamanters Kvalitet/Klarhed :

IF: Ingen indeslutninger ved 10x forstørrelse.

VVS1 – VVS2: Meget, Meget Små indeslutninger, Ofte kun en Enkelt. Svære at Se, Selv under 10x Forstørrelse.

VS1 – VS2: Meget Små indeslutninger og Få af Dem. Stadig Svære at Se Under 10x Forstørrelse.

SI1 – SI2 – SI3: Små indeslutninger. Ses Under 10x Forstørrelse, men kan Aldrig Ses med det Blotte Øje.

P1 – P2 – P3: Store og Mange indeslutninger der Kan Ses med det Blotte Øje.

Farveskala Diamanter.

River: 100% hvide diamanter.

Top Wesselton/G : Det er Næsten Umuligt at skelne dem fra River Diamanter, da Farven er så tæt på Hvid som Overhovedet Muligt.

Wesselton/H : Er den Mest Brugte Hvide Diamant Farve Da den er så Hvid at for Andre end Eksperter vil den Synes Hvid. Eksperter kan se meget svage Farvenuancer af Gylden, Mest når Smykket er Sat i Hvidguld, For Alle Andre Vil den synes Hvid.

Top Crystal og Crystal/I – J : Diamanterne har en Svag Gylden eller Meget Svag Champagne Farve, Hvilket er Tydeligst for Diamanter, der er Større end 0,50 carat, Men kan Ses Tydeligt Når Man Holder Diamanterne Tæt Ved Siden af en Wesselton.

Top Cape og Cape/Champagne : Diamanterne har Forskellige Nuancer af Gylden/Champagne/Cognac. Diamanterne i Disse Kategorier Kaldes Champagne Diamanter.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.