Diamantøreringe

Kategorier
Kategorier

Viser 1–20 af 39 resultater

Beskrivelse af Diamantøreringe

Diamantøreringe i alle størrelser, former og farver

Diamantøreringe er et smykke, som de fleste kvinder kan foreholde sig til. Dette skyldes, at øreringene med de funklende sten kan fås i alle former, farver og størrelser. Du kan derfor vælge de diamantøreringe, der passer perfekt til den stil, du ønsker fremtonet.

Hos Charlotts Diamonds sælger vi diamantøreringe, der alle er 100% ægte. Det vil sige, du får et diamantcertifikat med, når du handler hos os. Dette gør det også nemmere ved et eventuel videresalg, hvor det er nødvendigt at bevise, at diamanterne er ægte.

Vores billige diamantøreringe skyldes, at øreringene er opkøbt enten som restpartier, af privatpersoner eller noget helt tredje. Og med smykker fra både ind- og udlandet har vi mulighed for at holde prisen lav i forhold til andre smykkeforhandlere. Du kan derfor finde et par unikke og enestående diamantøreringe på vores shop, som du kan få glæde af resten af livet. At vi opkøber vores smykker betyder dog, at du ikke vil kunne få diamantøreringene i andre farver, størrelser eller former, da øreringene ikke bliver produceret mere.

Diamantøreringe eksperter

Efter mange år i branchen med opkøb af smykker, ser vi os selv som værende eksperter bl.a. i diamantøreringe. Gennem tiden har vi lært at spotte en flaske diamant fra en ægte, gode kvalitets smykker over kvantitet og meget mere. Derfor køber vi altid smykker, som vi ved, at vi kan stå inde for, samt kender vi mange af vores kunders ønsker til design og stil.

Skulle du søge en ganske særlig stil inden for diamantøreringe, så skal du altid være velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre ved vi kan for at finde de helt rigtige øreringe til dig.

Værd at vide om diamantøreringe.

Hvis du har en stor interesse for diamantøreringe, så er det måske værd at læse med her. Vi giver nemlig en kort forklaring på nogle af de forkortelser, du kan finde i forbindelse med købet af diamantøreringe og andre smykker, der indeholder de smykke sten.

Hos Charlotts Diamonds har vi diamantøreringe i 8, 10, 14 og 18 karats guld og hvidguld, og du vil derfor have gavn af at lære forkortelserne, når du scroller gennem vores shop efter de helt rigtige øreringe.

Diamanters Kvalitet/Klarhed :

IF: ingen indeslutninger ved 10x forstørrelse.

VVS1 – VVS2: meget, meget små indeslutninger, ofte kun en enkelt. Svære at se, selv under 10x forstørrelse.

VS1 – VS2: meget små indeslutninger og få af dem. Stadig svære at se under 10x forstørrelse.

SI1 – SI2 – SI3: Små indeslutninger. Ses under 10x forstørrelse, men kan aldrig ses med det blotte øje.

P1 – P2 – P3: Store og mange indeslutninger der Kan ses med det blotte øje.

Farveskala for diamanter.

River: 100% hvide diamanter.

Top Wesselton/G : set er næsten umuligt at skelne dem fra River diamanter, da farven er så tæt på hvid som overhovedet muligt.

Wesselton/H : er den mest brugte hvide diamant farve, da den er så hvid at for andre end eksperter, vil den synes hvid. Eksperter kan se meget svage farvenuancer af gylden mest, når smykket er sat i hvidguld. For alle andre vil den syntes hvid.

Top Crystal og Crystal/I – J : diamanterne har en svag gylden eller meget svag champagne farve, hvilket er tydeligst for diamanter, der er større end 0,50 carat, men kan ses tydeligt, når man holder diamanterne tæt ved siden af en Wesselton.

Top Cape og Cape/Champagne : diamanterne har forskellige nuancer af gylden/champagne/cognac. Diamanterne i disse kategorier kaldes champagne diamanter.

Hvis du vil vide mere om diamanter eller diamantøreringe, så er du velkommen til at kontakte os.
Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.