Hvidguldringe

Kategorier
Kategorier

Viser 1–20 af 33 resultater

Beskrivelse af Hvidguldringe

Hvidguldringe Findes i 8 Karat, 10 Karat, 14 Karat samt 18 Karat Hvidguld, Nogle m. Funklende Ædelstene som Safirer, Rubiner, Smaragder, Tanzanitte, Ametyster, Citriner, Granater, Quartz, og Zirkoner, Alle Opkøbt som Restpartier, Hvilket er med til at Holde Prisen nede. Det gør Samtidig at jeg Desværre ikke har Mulighed for at Bestille i Andre Størrelser eller Variationer, men Sikre til Gengæld at man Næsten Altid er Garanteret Unikke Smykker.

De fleste Ringe Kan Omforandres i Str. ved Den Lokale Guldsmed Eller Jeg kan få Det Gjort Gennem min Guldsmed.

Hvidguld er i Danmark Typisk Fremstillet i 8 til 18 karat og Opnås, ved at Guldet tilsættes et Hvidt Metal. Dette kan F.eks.. være Nikkel, Palladium eller Platin.

Mange Undrer sig over Hvorfor Præcist det Samme Smykke Ofte Koster mere i Hvidguld, end når det er Udført i Almindelig Gult Guld. Prisforskellen Skyldes Simpelthen at Legeringsmetallerne i Hvidguld er Dyrere, end Dem som Indgår i Guld.

Hvis to Identiske Smykker – Det ene af 14 karat Guld, det andet af 14 karat Hvidguld – Sammenlignes, så vil der i Begge tilfælde være Iblandet 41,5% legeringsmetal, for at opnå den Ønskede Karat.

I Smykket af Hvidguld vil der være Tilsat Enten Palladium eller Platin, for at Opnå den Lyse/Hvide Farve, og da Platin og Palladium Begge er Dyrere Ædelmetaller – derfor den Højere Pris.

VIGTIGT! For at Hvidguld Smykke skal se Rigtigt ‘Hvid’ ud, skal det Rhodineres, da Hvidguld Aldrig bliver helt så ‘Hvid’ som Sølv eller Platin.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.