Hvidguldhalskæder

Kategorier
Kategorier

Viser 1–20 af 39 resultater

Beskrivelse af Hvidguldhalskæder

Halskæderne Findes  i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat Hvidguld, Med og Uden Diamanter og Ædelsten, og er Alle Opkøbt i Små Partier, hvilket er med til at Holde Prisen nede. Det gør Samtidig at jeg Desværre ikke Altid har Mulighed for at Bestille i Andre Størrelser eller Variationer, Dog Kan De Mest Almindelige Modeller Hjemskaffes Uden Problem.

Hvidguld er i Danmark Typisk Fremstillet i 8 til 18 karat og Opnås, ved at Guldet tilsættes et Hvidt Metal. Dette kan F.eks.. være Nikkel, Palladium eller Platin.

Mange Undrer sig over Hvorfor Præcist det Samme Smykke Ofte Koster mere i Hvidguld, end når det er Udført i Almindelig Gult Guld. Prisforskellen Skyldes Simpelthen at Legeringsmetallerne i Hvidguld er Dyrere, end Dem som Indgår i Guld.

Hvis to Identiske Smykker – Det ene af 14 karat Guld, det andet af 14 karat Hvidguld – Sammenlignes, så vil der i Begge tilfælde være Iblandet 41,5% legeringsmetal, for at opnå den Ønskede Karat.

I Smykket af Hvidguld vil der være Tilsat Enten Palladium eller Platin, for at Opnå den Lyse/Hvide Farve, og da Platin og Palladium Begge er Dyrere Ædelmetaller – derfor den Højere Pris.

VIGTIGT! For at Hvidguld Smykke skal se Rigtigt ‘Hvid’ ud, skal det Rhodineres, da Hvidguld Aldrig bliver helt så ‘Hvid’ som Sølv eller Platin.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.