Farvede Diamant Smykker

Kategorier
Kategorier

Viser alle 13 resultater

Beskrivelse af Farvede Diamant Smykker

Farvede Diamanter er et Populært og Moderne Valg til Den Stilbevidste Kvinde. Det er Naturlige Diamanter der Opvarmes og Bestråles for at Skabe deres Unikke Farve, og De er Yderst Elegante og Bruges med Fordel til Både Festligt og Dagligt Brug, både Alene, Sammen med andre Farvede Diamanter, og i Perfekt Symmetri med Hvide Diamanter. Denne Alsidighed gør Dem til et Perfekt Valg til Smykker, og Farvede Diamanter er Det Moderne, Sofistikerede Valg til De Moderne Smykker.

Diamanternes Farve Kommer af Spormineralelementer i kulstofstrukturen. Aluminium er årsag til at Diamanten bliver Blå, Mangan at den bliver Pink, og spor af Nitrogen gør Diamanten Gul. Intensiteten af Farvede Diamanter, Samt Carat, Slibning og Kvalitet, er Afgørende for Værdien på Diamanterne.

Klarheden skal Stadig tages i Betragtning ved de Farvede Diamanter men det er Mindre Vigtigt end hos de hvide Diamanter.

Bestråling af en Diamant kan være med til at Forstærke Farven i den Gule eller Grønne Diamant, Hvilket gør Farven Mere Intens.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.