Hvidguldarmbånd

Kategorier
Kategorier

Beskrivelse af Hvidguldarmbånd

Armlænker i Hvidguld Findes i 8 Karat, 10 Karat, 14 Karat samt 18 Karat Hvidguld, Nogle m. Funklende Ædelstene som Safirer, Rubiner, Smaragder, Tanzanitte, Ametyster, Citriner, Topaser, Granater, Quartz, og Zirkoner,  Andre i Rent Hvidguld i Forskellige Design, Alle Opkøbt i Små Restpartier, Hvilket er med til at Holde Prisen nede. Det gør Samtidig at jeg Desværre ikke har Mulighed for at Bestille i Andre Længder eller Variationer, men Giver til Gengæld Muligheden for at Få et Unikt Armbånd.

Hvidguld er i Danmark Typisk Fremstillet i 8 Karat, 14 Karat og 18 karat Guld og Hvidguld Men findes Også i 9 Karat samt 10 Karat, og Opnås, ved at Guldet tilsættes et Hvidt Metal. Dette kan F.eks.. være Nikkel, Palladium eller Platin.

Mange Undrer sig over Hvorfor Præcist det Samme Smykke Ofte Koster mere i Hvidguld, end når det er Udført i Almindelig Gult Guld. Prisforskellen Skyldes Simpelthen at Legeringsmetallerne i Hvidguld er Dyrere, end Dem som Indgår i Guld.

Hvis to Identiske Smykker – Det ene af 14 karat Guld, det andet af 14 karat Hvidguld – Sammenlignes, så vil der i Begge tilfælde være Iblandet 41,5% legeringsmetal, for at opnå den Ønskede Karat.

I Smykket af Hvidguld vil der være Tilsat Enten Palladium eller Platin, for at Opnå den Lyse/Hvide Farve, og da Platin og Palladium Begge er Dyrere Ædelmetaller – derfor den Højere Pris.

VIGTIGT! For at Hvidguld Smykke skal se Rigtigt ‘Hvid’ ud, skal det Rhodineres, da Hvidguld Aldrig bliver helt så ‘Hvid’ som Sølv eller Platin.

Her Får Du en Ring Som Skiller Sig Ud fra Mængden, og Hvor Du Har Muligheden for at Lade Ringen Identificerer Dig, Give Ringen Nyt Liv, og Bære en Ring som Du Højst Sandsynligt Ikke Ser Andre Med. !!!

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.